top of page

Kylistä löydät tunnelmalliset vaihtoehdot häille, perhejuhlille ja yritystilaisuuksille. Monipuoliset palvelut ravintoloista majoituksiin tekevät järjestäjän työn helpoksi - osallistujat viihtyvät taatusti!

TEIJO

Teijo

Teijon juhlatila, kattaus.jpg

Teijon juhlatila

Juhlatilamme soveltuu häihin, syntymäpäiviin, rippijuhliin, valmistujaisiin, kokouksiin ja tykypäiviin! Juhlasaliin mahtuu illallistamaan n. 80 henkeä, loungen puolelle n. 40 henkeä.

Telakkatie 19 

25570 Teijo

Villa Seaview, oleskelutila

Villa Seaview

Yksityinen merenrantahuvila tarjoaa laadukkaat tilat kokoustamiseen. Villan alakerran saunatiloissa on perinteinen suomalainen sauna kahdeksalle hengelle, rentouttava höyrysauna sekä poreallas seitsemälle hengelle.​

Takkahuoneessa voi rentoutua saunan jälkeen seurustellen tai biljardia pelaten.

Varvintie 37

25570 Teijo

MATHILDEDAL
Kylätalo Punaportti

Kylätalo Punaportti

Kylätalo Punaportti palvelee kaikki Teijon Ruukkikylien vakituisia ja vapaa-ajan asukkaita. Punaportti tarjoaa oivat puitteet myös kylien ulkopuolella asuville yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiselle. Takkatupa on tunnelmallinen kokoontumispaikka. Puusaunan lempeiden löylyjen jälkeen voi pulahtaa mereen uimaan. Ilta-aurinko paistaa niin uimareille kuin terassilla tai tuvassa istujille. Tilaan mahtuu 50-60 juhlijaa/kokoustajaa.

Punaportintie 163
25570 Teijo

Mathildedal

Marina, kokous.jpg

Mathildan Marina

Tehokkaat koulutukset, tyky-päivät, kokoukset ja monipäiväiset seminaarit merellisissä tunnelmissa.
Meillä onnistuvat myös lennokkaat illanvietot, ikimuistoiset kesäjuhlat ja pikkujoulut sekä työyhteisönhengennostatustilaisuudet. 

Marinan tilaussaunat houkuttelevat nautiskelemaan löylyistä pienellä tai vähän isommallakin porukalla. Saunavieraat viihtyvät yhteisessä oleskelutilassa ja omalla, katetulla terassilla.

Ruukinrannantie 4
25660 Mathildedal

Mathildedalin ruukkitehtaat, Kankirautavarasto.jpg

Valimo ja Kankirautavarasto

Rouhean idylliset tilamme soveltuvat monenlaisiin tapahtumiin aina pienistä kokouksista isompiinkin juhlatilaisuuksiin.

Rustiikkinen Kankirautavarasto huokuu 1850-luvun tunnelmaa, punatiiliseinineen ja lankkulattioineen. Valimossa voit viettää unohtumattoman tapahtuman tai juhlan aitoon industrial-tyyliin.

Ruukinrannantie 6
25660 Mathildedal

Ravintola Terho.jpg

Kyläravintola Terho

Voit varata Kyläravintola Terhon sesonkiajan ulkopuolella myös yksityiskäyttöön. Ravintola on mahtava illanvietto-, tai juhlapaikka. Juoma- ja ruokatarjoilut ovat kätevästi saatavilla ja tunnelma on lämmin. 

Matildan puistotie 4

25660 Mathildedal

KIRJAKKALA

Kirjakkala

Kirjakkalan ruukkikylä, kokoukset.jpeg

Kirjakkalan ruukkikylä

Vanha Ruukinkartano ja kolme isoa hirsirakennusta ovat upeassa lehdossa, jossa vanhat korkeat tammet ja lehmukset antavat varjoa kesäkuumalla ja pihapiirin halkaisevan joen virtaus luo rauhoittavan vanhanajan tunnelman. Ruukinkartanon pähkinäpensaspuistossa voi kuvitella vanhan ruukinpatruunan sikarin tuoksun.
Majoitus-, juhla- ja kokoustilamme ovat alueen vanhoissa isoissa hirsitaloissa samassa pihapiirissä ja saunamme ovat järven rannalla. Olemme järjestäneet toimintamme aikana lukuisia syntymäpäiviä, juhlia ja yritystapahtumia.

Hamarijärventie 62,
25570 Teijo

bottom of page