top of page
Mathildedal, satamaranta.jpg

KALASTUS JA VENEILY

Teijon kylissä on lukuisia järviä pitkän merenrannan lisäksi. Järvillä pääset nauttimaan kalastamisesta vaikkapa vuokraamalla soutuveneen. Teijolta ja Mathildedalista löytyvät vierasvenesatamat, joista on vain kivenheitto ruukkikylien puoteihin, nähtävyyksiin sekä kansallispuistoon. Paikallinen pursiseura järjestää myös purjehduskursseja!

TEIJO

Teijo

Teijon satama.jpg

Teijon vierasvenesatama

Teijon rannassa on pieni, muutaman paikan vierasvenesatama, josta on kävelymatka kylän nähtävyyksille ja kyläkaupalle.​

Telakkatie 27

25570 Teijo

60°15,4' P, 22°57,0' I

MATHILDEDAL

Mathildedal

Mathildan Marinan satama.jpg

Mathildan Marina

Täyden palvelun vierasvenesataman 40 venepaikkaa kutsuvat lyhytaikaisiin yöpymisiin ja päiväkäynteihin. Veneilijöiden käytössä ovat suihkut, vessat, septitankin tyhjennyspiste, polttoaineautomaatti ja veneramppi.​

Ruukinrannantie 4
25660 Mathildedal

N60°13,3'  E22°54,1'

Natural Born Fishers.webp

Natural Born Fishers

Opastettuja kalastusmatkoja lounais-Suomessa, Kemiönsaaren ympärysvesillä (mm. Salo, Halikonlahti, Sauvo, Meri-Teijo, Strömma, Kemiö, Västanfjärd, Särkisalo…). Kohdekaloina pääsääntöisesti ahven, kuha ja hauki. Sesonkiluontoisesti ja mahdollisuuksien mukaan myös siika.

Kalatovi.jpeg

Kala-Tovi

Kala-ToVi järjestää ohjattuja kalastusmatkoja ympäri vuoden pääasiassa Salon, Teijon, Särkisalon ja Kemiönsaaren merialueilla sekä Salon seudun sisävesien kirjolohikohteilla, mukaan lukien Teijon Kansallispuiston alue. Avovesiaikaan liikutaan veneellä, johon mahtuu neljä asiakasta ja jääkannen peittäessä kalavedet, käytämme hydrokopteria.

Kohdekaloina ovat merialueella hauki, kuha ja ahven. Aikaisin keväällä myös siianonginta kuuluu ohjelmistoon. Sisävesillä kohdekaloina ovat istutetut taimenet, siiat ja kirjolohet.

Matildajärven kalastus, Natura Viva

Matildanjärven kalastus ja vuokraus 

(kansallispuiston kalastusluvat)

Kalastus on eräs Teijon kansallispuiston vetonauloista. Matildanjärvi on Metsähallituksen erityiskohde, jonne on istutettu kirjolohta. Hanki luvat Teijon Luontokeskukselta. 

Natura Vivan ulkoiluvälinevuokraus palvelee koko kesäkauden. Meiltä vuokraat kajakit ja soutuveneet.

KIRJAKKALA

Kirjakkala

Soutuveneet ja kajakit

Kirjakkalan ruukkikylässä vuokrattavissa soutuveneitä, kajakkeja ja suplautoja.​

Hamarijärventie 62

25570 Teijo

bottom of page